Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус

Добави отговор


С помощта на CAPTCHA се убеждаваме, че сте човек, а не робот.
Усмивки
8-) *WALL* :-) *YES* *DANCE* *ROFL* :( *NO* :-[ =-O :'( >:o [:-} *STOP* *KISSING* *THUMBS UP* *DRINK* %) *OK* *PARDON* *HI* *BYE* ;D :-* *KISSED* *IN LOVE*
Виж всички усмивки

BBCode е Включен
[img] е Включен
[url] е Изключено
Усмивките са Включени

Преглед на тема
   

Ако искате да прикачите файл към вашето мнение въведете детайлите долу

MAX_ATTACHMENT_FILESIZE

Разгърни Преглед на тема: Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус

Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус

от gretaletcheva » 14 Сеп 2015, 19:43

Поркетата е традиционно ястие широко разпространено в централна Италия. Тo изглежда като цяло прасе (с кожата), обезкостенo, осоленo и изпълненo с части от тялото на прасето. Месото се овкусява с чесън, черен пипер, розмарин, копър или други подправки, след което при пълно спазване на традицията, се завръзва на ръка с канап от естествени влакна от нашите майстори на поркета .Оставя се да престои и ароматизира в продължение на 12 часа, след което пънчето се пече в специална пещ при контролирано време и температура на два етапа : 1.В първия час при "по-агресивна" температура, за да направи свинската кожа хрупкава и ароматна; 2.Във втората фаза, при " по-ниска" температура, за да се поддържа меко и сочно месото. За производството си ние използваме предимно месо от женски свине, внимателно подбрани според спецификацията на италианската поркета .Поркетата се яде гореща или студена , нарязана на филийки като основно ястие, и като пълнеж за сандвичи, което позволява по-широкото и приложение и я прави особено подходяща за разширяване на асортимента Ви. Повече информация относно поркетата може да получите на сайта ни: http://italpork.blogspot.com/

Цена: 20 лв.

Върнете се в началото